0877 807 832; 0899 91 50 91
Daily - 24 hours

Условия за връщане на стоки

В срок от 14 дни,имате възможност да върнете закупена стока или да поискате подмяна на стоката за различен размер, цвят или друга характеристика.

Изисквания към върнатата стока:

·         Запазен добър търговски вид и е в оригиналната опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, разопакована, етикетите не са нарушени или др. форма на промяна на първоначалния вид на стоката).

·         Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

·         Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива.

·         При връщане на стока, разходите за транспорт са за сметка на клиента.

·         При замяна на стока, разходите за транспорт също са за сметка на клиента, когато замяната не е следствие на погрешно изпратени продукти.

·         В случай, че замяната на стоката е в резултат на основателна и приета от нас рекламация, разхода за доставката до посочения от Вас адрес в България, ще се поеме от нас.

За рекламации можете да ни уведомите, чрез всички форми за контакт, публикувани в сайта, в рамките на 5 работни дни от покупката. В случай, че рекламацията е основателна, можем да предложим следните варианти за удовлетворяване на клиентите: замяна на стока с нова, отстъпка от цената или възстановяване размера на платената цена. 

НАШИЯТ ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН Е НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ, ЩЕ НИ БЪДЕ ПРИЯТНО ДА БЪДЕТЕ НАШИ КЛИЕНТИ!!!

Copy info here