0877 807 832; 0899 91 50 91
Daily - 24 hours

Лизинг на стоки

Лизингът на стоки от сайта, Ви дава възможност да закупите стоки от нас, на разсрочено плащане. 

Списък на стоките приемливи за финансиране чрез лизинг, от нашият магазин: Детски колички, триколки, столчета за хранене, столчета за кола, кошари, мебели, детски креватчета, гнезда за новородени, гардероби и скринове, стерилизатори, нагреватели за детски храни, инхалатори, овлажнители за въздух, кани за преваряване на вода, велосипеди и детски колела, тротинетки, ролери, зимни кънки, плейстешън игри, акумулаторни колички, колички за бутане, ски оборудване, градински играчки, проходилки, бънджита и шезлонги, кошове за новородени, люлки, пързалки, шейни, лодки, кенгура и други.

Ако стоката, която искате да закупите не присъства в този списък, моля пуснете запитване към нас и ние ще Ви отговорим дали този продукт може да бъде финансиран чрез лизинг.

*Дрехи, бебешки шишета и биберони, както и отделни резервни части за някой артикули не се финансират чрез лизинг.

Минималната стойност на стоката за финансиране чрез лизинг е 150лв, но МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ТАЗИ СТОЙНОСТ ОТ 150лв. МОЖЕ ДА БЪДЕ ФОРМИРАНА ОТ НЯКОЛКО ПРОДУКТА, като договорът за лизинг ще бъде един, както ще бъде и обща месечната Ви вноска.

За допълнителна информация, моля свържете се с нас на посочените контакти или ни пишете на онлайн формата за контакт, която ще  намери в долния десен ъгъл на интернет страницата на магазина. 

Скоро в сайта ще намерите и калкулар за Вас потребителите, който ще Ви показва месечните вноски. 

НАШИЯТ ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН Е НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ, ЩЕ НИ БЪДЕ ПРИЯТНО ДА БЪДЕТЕ НАШИ КЛИЕНТИ!!!

Copy info here